Loma, kokous, juhlat

Villa Hepolahti keskellä Laitikkalan Makukylää tarjoaa kaikkiin tilaisuuksiin loistavat näkymät.

Pintelejärven rannalla sijaitseva edustus- ja virkistyshuvila Villa Hepolahti tarjoaa tilat jopa yli 20 hengen yöpymiseen. Juhlatilaisuuksiin, päiväkokouksiin ja tyky-päiviin tilat riittävät vuodenajasta riippuen jopa useille kymmenille vieraille.

Hepolahteen saavut helposti ja nopeasti, ajomatka Tampereen keskustasta 45 minuuttia ja Hämeenlinnasta 30 minuuttia.

Päärakennuksessa on tilaa 300 m2 , joten ahdasta ei tule. Saunaosaston lisäksi on erillinen sauna aivan Pinteleen rannassa. Kylpypalju on vuokrattavissa ja se voidaan sijoittaa sisäsaunan tai rantasaunan yhteyteen.

Luonto on lähellä

Isot piha- ja ranta-alueet soveltuvat monenlaisiin aktiviteetteihin. Halutessa käytössänne on myös luonto-ohjelmapalvelut. Ohjatun melonta- ja kalastusretken voit tilata Ohjelmapalvelu Huwitukselta. Samasta paikasta hoituu myös kanoottien, kajakkien ja SUP-lautojen vuokraus.

Yritystilaisuuksiin Hepolahdesta löytyy täydelliset ruokapalvelut joissa teemana on Makukylän parhaat antimet. Tästä ihan läheltä!

Omilta kotisivuiltamme www.villahepolahti.com löydät paljon lisää tietoa paikasta ja saatavilla olevista palveluista. Käy virtuaalivierailulla nyt heti ja pyydä tarjous omasta tilaisuudestasi.

Sydämellisesti tervetuloa viihtymään Villa Hepolahteen!

Päivi ja Heikki Rönni

Villa Hepolahti

Unnaanmäentie 22,
36660 Laitikkala

Puh. 040 0572019