Tilapuoti, kahvila ja jäätelöbaari

Suttisen Tilan juuret ulottuvat 1500-luvulle. Nykyisen suvun omistuksessa tila on ollut 1800-luvun lopulta alkaen. Marjoja ja vihanneksia on tilalla viljelty Ilmoilanselän vehreissä rantamaisemissa jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Samalla pihapiirin  pienestä marjapuodista on kehittynyt monipuolinen marjojen ja vihannesten sekä pientuottajien tuotteiden maalaispuoti.

Puodin yläkerrassa on viihtyisä vinttipuoti, jossa on monipuolinen valikoima kotimaisten kädentaitajien kauneimpia käyttö- ja sisustustuotteita. Tuliaisiksi ja kotiin viemisiksi on tarjolla muun muassa koruja, luonnonkosmetiikkaa, asusteita ja keramiikkaa.

Retkikohde koko perheelle

Ostosten ohella maaseudun tunnelmasta voi nauttia tilan idyllisessä kahvilassa. Kahvilassa on tarjolla marjaisia kakkuja, virkistäviä virvokkeita ja pientä suolaista. Erityisesti talon oma britakakku on hurmannut monen herkkusuun. Kesällä jäätelöbaarin tiski täyttyy jäätelöistä ja valikoimassa on myös Heikkilän tilan jäätelöä – totta kai! Myös erityisruokavaliot on otettu kahvilassa ja jäätelöbaarissa huomioon. Vitriineistä löytyy gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Pihan kauniissa kasvihuoneessa voi ihastella kukkien väriloistoa ja poimia mukaan omaan puutarhaan sekä kesäkukat että hyötykasvien taimet.

Suttisen Tila on oiva retkikohde koko perheelle. Vanhan aitan leikkipaikka, keppihevosrata ja kotieläimet kutsuvat perheitä kesäpäivän viettoon.

Tilapuoti on avoinna kesällä satokaudella sekä  joulun alla viikonloppuisin. Tunnelmallisesta joulupuodista löytyy jouluherkut, lahjat ja koristeet. Jouluisessa kasvihuoneessa keppihevoset ja -porot ilahduttavat perheen pienempiä.

Aukioloajat yrityksen nettisivuilta.

Suttisen Tila

Kissalammintie 43,
36660 Laitikkala

040 560 6668

tilapuoti@suttinen.fi